Tästä se lähtee, elämäni ensimmäinen vaalikampanja!

Aktivoiduin vasta muutama vuotta sitten vaikuttamaan kaupungin asioihin lähinnä ratikkahankkeen myötä, jossa olin yhtenä rattaana kansalaisvaikuttamassa hankkeen puolesta. Valtuustopäätöksen jälkeen loppuvuodesta 2016 maistuikin kuohuva virastotalon edessä – hyytävässä kylmyydessä.

Ratikkalobbauksen sivujuonteena syntyi Lisää kaupunkia Tampereelle -FB-ryhmä ja puolestaan LKT-ryhmästä jalostui vuosien kuluessa Urbaani Tampere ry, jota olin perustamassa maaliskuussa 2015 ja jota puheenjohdan vuoden 2017.

Lisäksi noihin aikoihin pohdittiin Tammelan pallokentän kohtaloa, ja olin mukana perustamassa Pro Hattutemppu -nimistä epävirallista yhdistystä. Erään Paltsusta käydyn yleisötilaisuuden jälkeen Takalan Janne repiä hihasta ja pyytää mukaan perustamaan kannatusyhdistystä. Tämä oli itse asiassa lähtölaukaus virallisemmalle vaikuttamiselle. Prosessin aikana tutustuin useisiin Vihreisiin, ja liityin itsekin puolueeseen kesällä 2016. Ilmeisesti some-näkyvyyden ansiosta minua pyydettiin ehdolle vaaleihin, ja puolen vuoden harkinnan päätteeksi päätin lähteä mukaan – sekä oppimaan että tuomaan Vihreille lisä-ääniä.

Olen tällä hetkellä Kalevan Vihreiden ja Viitteen jäsen – poliittisesti vielä aloittelija, mutta olen lähtenyt ennakkoluulottomasti mukaan ja pyrin tarjoamaan täysipainoisen panokseni paremman Tampereen puolesta.

%d bloggaajaa tykkää tästä: